Automatski vrati prethodnu sesiju pregledavanja u Firefoxu na sustavu Windows

Automatically Restore Previous Browsing Session Firefox Windows

Mozilla Firefox sada nudi dodatnu podršku za automatsko vraćanje vaše sesije Firefox nakon ponovnog pokretanja sustava Windows. To je omogućeno jer je Mozilla registrirala Firefox u programu Windows Restart Manager.



Uz svako novo ažuriranje ili izdanje, proizvođač preglednika namjerava donijeti neki dodatni uslužni program u postojeću verziju, koji nije nužno viđen ranije. Dakle, kao mjera za poboljšanje Preglednik Firefox iskustva s korisnicima Windowsa, Mozilla je najavila nekoliko promjena u svojoj shemi stvari. Među njima je bila značajna podrška za automatsko vraćanje sesije pregledavanja kada se Windows ponovno pokrene.



Automatsko vraćanje prethodne sesije pregledavanja Firefox

Mozilla je u svojim bilješkama o izdanju dodala,

Firefox dodaje podršku za automatsko vraćanje vaše sesije Firefoxa nakon ponovnog pokretanja sustava Windows. Trenutno ova značajka nije omogućena prema zadanim postavkama za većinu korisnika, ali postupno će biti omogućena tijekom sljedećih tjedana.



Iako nema precizne vremenske crte, korisnici Firefoxa mogli bi omogućiti ovu značajku jednostavnim hakiranjem bez čekanja. Evo kako!

Pokrenite Mozilla Firefox, tip o: config u adresnoj traci i pritisnite Enter. Kad se to zatraži s porukom upozorenja, zanemarite je i nastavite dalje pritiskom na gumb 'Prihvaćam rizik'.

Sljedeće se pomaknite prema dolje da biste pronašli sljedeći unos,



set alata.winRegisterApplicationRestart

Ili možete kopirati gornji unos i zalijepiti ga u traku 'Pretraživanje' koja se nalazi na vrhu.

Kad ga pronađete, dvaput ga pritisnite da biste promijenili vrijednost u 'Pravi' .

vratiti prethodnu sesiju pregledavanja u Firefoxu

Možete i jednostavno kopirati i zalijepiti sljedeći kod točno u adresnu traku Mozilla Firefoxa da biste se izravno prebacili na postavku.

o: config? filter = toolkit.winRegisterApplicationRestart

Vrijednost obje gornje postavke prema zadanim je postavkama postavljena na 'False'. To znači da je značajka onemogućena. Sve što trebate je jednostavno dvokliknuti unos na zaslonu about: config da biste promijenili vrijednost iz false u true. Sve dok je vrijednost postavljena na true, značajka će ostati omogućena. Ako želite onemogućiti izvornu konfiguraciju, slijedite isti postupak i postavite unaprijed konfiguriranu vrijednost na false.

Sve je to omogućeno jer je Mozilla registrirala Firefox kod Upravitelj ponovnog pokretanja sustava Windows . Trenutni Firefox 61.0.2 podržava ovu značajku.

uklanjanje skype povijesti
Preuzmite alat za popravak računala za brzo automatsko pronalaženje i ispravljanje pogrešaka u sustavu Windows

Ako ste korisnik Firefoxa, morat ćete omogućiti značajku nakon ažuriranja preglednika na najnoviju verziju 61.0.2. Nakon toga, kad god vam sesija pregledavanja prekine ponovno pokretanje sustava, Firefox će automatski vratiti sve kartice.



Popularni Postovi